Adventtimyyjäiset 3.12.2017

Päivämäärä: 

Sunnuntai, 3. joulukuu 2017 - 11:00

Paikka: 

Viikin kirkko

Joulu onkin aivan kohta ovella ja on perinteisten adventtimyyjäisten aika! 

 Perinteiset adventtimyyjäiset järjestetään Viikin kirkolla sunnuntaina 3.12. klo 11.00-14.00. Tervetuloa ostoksille tukemaan toimintaamme ja nauttimaan jouluisesta tunnelmasta! Vesikoilla on myynnissä ainakin suussa sulavia suolaisia ja makeita piiraita, kakkuja, pipariukkoja ja muita herkkuja sekä villasukkia!

 Adventtimyyjäisiä varten osa ryhmistä leipoo myytäviä herkkuja, mutta toivomme, että myös kotiväki tukee partiolaisia leipomalla jotain adventtimyyjäisiin myytäväksi. Kaikki leivonnaiset, erityisesti kakut ja suolaiset piiraat, menevät loistavasti kaupaksi, joten toivottavasti jaksaisitte leipoa ahkerasti paljon myytäviä herkkuja.

 Itse leipomuksen voi leipoja itse päättää, ainut ehto on vain, että leipomusten mukana on allergikkoja varten tarkka lista aineksista, joita leipomuksiin on käytetty. Leivonnaiset kannattaa pakata nätisti/siististi (esim. sellofaani, kelmu, lahjanaru, kakkupaperi). Kaunis pakkaus on aina hyvä myyntivaltti!

 Voitte tuoda myytävät leivonnaiset kirkolle lauantaina 2.12. klo 15-17 tai sunnuntaina klo 9.30 – 10.00. 

 Lisätietoja myyjäisistä saat ryhmäsi omilta johtajilta.

 Vastatkaa 26.11.2017 mennessä alla olevan linkin kautta aikooko perheenne osallistua myyjäisiin.   https://goo.gl/forms/FSkbBPmU61lABs5D3