Aikuinen, tule mukaan partiotoimintaan!

Onko kotilippukuntasi kaukana, mutta haluaisit jatkaa partiotoimintaa Helsingissä? Tai kiinnostaako aloittaa aivan uusi harrastus? Ole sinäkin yksi meistä - tule mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme! Voit olla mukana viikottaisessa toiminnassa tai antaa aikaasi silloin kun sinulle sopii. Tiesithän että aikuisetkin saavat kikattaa makuupussissa yön hämärissä, istua tunnelmallisella leirinuotiolla ja haastaa itseään monipuolisesti. Me haluamme juuri sinut mukaan!

Vesikot etsivät uusia aikuisia ryhmien vetäjiksi. Meillä on uusia lapsia jonossa todella paljon, sekä sudenpentuihin että seikkailijoihin. Etsimme jo syksyksi uusia johtajia uuteen sudenpentulaumaan ja seikkailijajoukkueeseen. Toivomme hartaasti että ryhmät saadaan pyörimään, jotta saamme jonosta mukaan toimintaan uusia lapsia. Osa lapsista on ollut jonossa jo vuoden. Myös vanhoihin ryhmiin kaivataan lisää johtajia. Olemme laajentamassa toimintaamme Myllypuroon syksyllä 2016. Viikkotoiminnan käynnistämiseksi etsimme nyt erityisesti uusia nuoria ja aikuisia sudenpentujen (7–9-vuotiaat partiolaiset) ja seikkailijoiden (10–12-vuotiaat) johtajiksi. 

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan viikkotoimintaan hienon harrastuksen pariin? 

 

Partiotaustaa ei tarvita, meiltä saa kaikki tarvittavat tiedot, koulutuksen ja avun, ja maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle. Kokouspäivä ja aika määrittyy ryhmän vetäjien aikataulujen mukaisesti.

Partio on maailman paras harrastus joten nyt on hieno tilaisuus päästä itse mukaan hankkimaan uusia elämyksiä. Aikuiset ovat erittäin tervetulleita mukaan partiotoimintaan ja erityisesti Viikin Vesikoihin. Tule mukaan mahdollistamaan alueemme lasten partiotoimintaa!

Ota yhteyttä sähköpostilla    hallitus (ät) lista.vesikot.partio.net

 

Aikuisena partioon? http://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/mita-partio-on/aikuiset/part...

Tutustu partioon somessa: http://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/uutiset/tutustu-partioon-sosiaalisessa-mediassa