Aurinkoa, lunta ja ukkosta Törmä-kisassa

Päivämäärä: 

Lauantai, 23. huhtikuu 2016 (Koko päivä)

Paikka: 

Espoonlahti

Seikkailijat ja tarpojat pääsevät aina huhtikuussa mittelemään taitojaan Törmä-kisassa. Tällä kertaa seikkailtiin Espoonlahden rannoilla ja kallioilla paisteessa, tuiskussa, raesateessa ja ukkosessa!

Partiotaitokilpailuissa koetellaan partio-osaamista laidasta laitaan: erätaitoja, luonnontuntemusta, ensiapua, suunnistusta, kädentaitoja, eräkokkausta ja yhteistyötä. Mutta miten - se on aina yllätys, koska kisojen järjestäjät pistävät parastaan tarjotakseen jotain aivan uutta! Tämän kevään Törmässä kokattiin trangialla toscaomenoita ja kuusenkerkkäteetä, hoidettiin palovammoja ja ihmeteltiin palokunnan kalustoa, sekä pelastettiin maailmaa väsäämällä kasvilaatikoita kaupunkipuutarhoihin. Välissä ehdittiin arvioida Audi-suharin liikennekäyttäytymistä ja pähkäillä medialukutaitoja.

Näissä kisoissa tärkeintä ei ole voitto. Tehtävissä näkee oman ja porukkansa osaamisen ja saa uutta intoa partiotaitojen harjoitteluun. Kilpailut tarjoavat melkoisen sikermän partioelämyksiä yhdellä kertaa, ja niitä muistellaan pitkään. Siinä sivussa kasvaa myös sitkeys, varsinkin jos sattuu sellainen keli kuin tämän kevään Törmässä...

Kannattaa lähteä! Seikkalijoiden ja tarpojien kisat ovat keväisin, isompien syksyllä. Syksyn kohokohta on Punkku, eikä marraskuun huikeaa salapoliisikisaa Hiipivää haamua kannata ohittaa!

Katso lisää kuvia Törmästä Vesikkojen facessa!

P.S.: Tulosten tarkistuksen jälkeen ilmeni, että kisavartiomme Vartio eli Elkku, Kuutti, Pipsa ja Elsi itse asiassa voittivat turkoosin eli seikkailijoiden sarjan piirinmestaruuden!! Huisaa!!