Jäsenmaksu ja -edut

Jäsenmaksu:

Partio on edullinen harrastus. Maksamalla vain noin 70 euroa vuodessa saat osallistua lippukuntasi, piirisi ja Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n toimintaan. Samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Maksuun sisältyy Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n, partiopiirin jäsenmaksu sekä Viikin Vesikoiden 15 eur jäsenmaksu.

I-jäseniä ovat perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja yli 17-vuotiaat partiolaiset, joiden päätoiminen lippukunta on Viikin Vesikot.

II-jäseniä ovat perheen muut alle tai 17-vuotiaat partiolaiset ja ne yli 17-vuotiaat partiolaiset, joiden päätoiminen lippukunta on joku muu lippukunta kuin Viikin Vesikot.

Jäsenedut:

Laadukasta toimintaa viikoittain sekä mahdollisuus osallistua partioretkille, -leireille, -kilpailuihin ja -tapahtumiin
I-jäsenmaksun maksaneet saavat kotiinsa Partio-lehden. Partio-lehden välissä tulee myös sudenpentujen ja seikkailijoiden Jälki-liite.
Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset, ja tähän maksuun ei sisälly lehteä.
Yli 18-vuotiaille partiolaisille verkkolehti Partiojohtaja.fi
Partiovakuutus, joka sisältää tapaturma-, matkustaja-, matkatavara- ja vastuuturvat LähiTapiolassa.
10 %:n alennus partiokauppojen normaalihintaisista tuotteista partion jäsenkortilla. (Alennus ei koske partiotuotteita)
Suomen Hostellijärjestön jäsenedut:
  - 10 %:n alennus normaalista majoitushinnasta
  - kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan