Myllypuron kolotuparit

Päivämäärä: 

Maanantai, 16. toukokuu 2016 - 18:00 - 20:00

Tervetuloa uuden kokoontumistilamme, eli kolon, tupaantuliaisiin maanantaina 16.5. klo 18.00 (Tuulimyllyntie 3 D). Illan ohjelmassa on tiloihin ja partiotoimintaan tutustumista, letunpaistoa sekä pelejä ja leikkejä.

Olemme laajentamassa toimintaamme Myllypuroon syksyllä 2016. Viikkotoiminnan käynnistämiseksi etsimme nyt erityisesti nuoria ja aikuisia sudenpentujen (7–9-vuotiaat partiolaiset) ja seikkailijoiden (10–12-vuotiaat) johtajiksi.

Lähtisitkö sinä mukaan toimintaamme? Partio ei olisi mitään ilman nuoria ja aikuisia, jotka tekevät tärkeää vapaaehtoistyötä mahdollistaen lasten ja nuorten harrastamisen. Partio on loistava harrastus myös aikuiselle, joka on valmis tapaamaan uusia ihmisiä ja hyppäämään jännittäviin seikkailuihin yhdessä lasten kanssa. Aiempaa partiotaustaa et välttämättä tarvitse, sillä tukea saat kokeneemmilta ryhmänvetäjiltä – ja moniin juttuihin on tarjolla myös koulutusta. Tule tupareihin yksin, kaverin kanssa tai vaikka koko perheen voimin! 

Tupareissa on myös mahdollista ilmoittaa lapsi mukaan syksyllä alkavaan toimintaan. Viikkotoiminta alkaa heti, kun ryhmille saadaan johtajat. 

Osa tällä hetkellä Viikin kololla kokoontuvista vanhempien ikäkausien ryhmistä siirtyy syksyllä Myllypuron kololle. Myös näissä ryhmissä on tilaa uusille Vesikoille!