Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7–9 -vuotiaita partiolaisia (koululuokat 1-3), joiden ryhmää kutsutaan laumaksi. Vesikoissa on neljä laumaa, joihin voit tutustua alla. Laumoja johtavat näihin tehtäviin koulutetut aikuiset, akelat. Koko sudenpentuosastoa johtaa Ville "Speedo" Penttilä.

Sudenpentujen ohjelma koostuu jäljistä ja askeleista. Yksi jälki sisältää 8-12 askelta. Kun kaikki askeleet yhdestä jäljestä on suoritettu, sudenpentu saa jäljen eli kankaisen merkin vasempaan hihaansa. Jälkiä on yhteensä 35 kappaletta. Niistä valitaan kullekin laumalle sopivimmat.

Ensimmäinen jälki jokaisella sudenpennulla on Tervetuloa-jälki. Sen suorittamisen aikana tutustutaan siihen, mitä partio on, mikä on lippukunta, millainen on sudenpentuasu ja miten menee sudenpentulupaus.

Viimeisenä jälkenä kaikilla on Siirtymä-jälki. Siinä valmistaudutaan siirtymään sudenpennuista seikkailijoihin ja tutustutaan mahdollisuuksien mukaan tuleviin johtajiin. Siirtymä-jäljen jälkeen sudenpentu saa metallisen sudenpennunkäpälän. Se on loppuiän partiopaidassa.

Viikoittaisten laumailtojen lisäksi sudenpennut retkeilevät syksyisin omalla viikonloppuretkellään ja osallistuvat keväällä koko lippukunnan yhteiselle retkelle. Kesällä koko lippukunta leireilee yhdessä. Lisäksi lauma voi osallistua sudenpentukilpailuihin ja muihin lippukunnan tai isomman partiojärjestön järjestämiin tapahtumiin.

Villipennut kokoontuu Viikin kololla maanantaisin kello 16:30-18:00.

Lauman akeloina toimivat:

Murre Manninen

Maukka Ekman

Osma Ovaskainen

Joona Wallman

Piko Hietala

 

 

Vuorisudet kokoontuu Viikin kololla maanantaisin kello 18:00-19:00.

Lauman akeloina toimivat:

Paavo Puranen

Jooram Mäkinen

Bianca Biro

Villikoirat kokoontuu Myltsin kellarissa tiistaisin kello 17:30-19:00.

Lauman akeloina toimivat:

Lotta Kivalo

Tiina Carlsson

 

 

Vesikauriit kokoontuvat Viikin kololla tiistaisin kello 18:00-19:00.

Lauman akeloina toimivat:

Ville Penttilä

Marita Mustajärvi

Emmi Kukkonen

Salla Keihänen

Lilja Soppi

 

Viirupöllöt kokoontuvat Viikin kololla keskiviikkoisin kello 17:30-18:30.

Lauman akeloina toimivat:

Tiina Salo-Toivonen

Mikko Fallenius

 

 

 

 

 

 

 

 

Kohderyhmä: