Sudenpentujen PT-kisat

Päivämäärä: 

Lauantai, 3. lokakuu 2015 - 9:00

LÖYTÖRETKI 2015

Löytöretkeilijä Elokivi on kokenut maailmanympärysmatkailija, eikä hän olisi ensimmäistä kertaa lentokoneessa tai labyrintissakaan. Kartalla on vielä muutama merkitsemätön valtio, joiden alueelle Elokivi ei ole vielä koskaan suunnannut, mutta hän suunnittelee korjaavansa tilanteen tällä uudella reissulla. Elokivi on päättänyt ottaa mukaansa nokkelia ja käsistään käteviä partiolaisia, jotka toivottavasti pystyvät auttamaan hänet läpi uusista ja omituisista tilanteista, joita erilaisten kulttuurien myötä tullaan näkemään.

Koillis- ja Pohjois-Helsingin Sudenpentujen PT-kisat kisataan löytöretkeilijä Elokiven jalanjäljissä Pirkkolan urheilupuistossa lauantaina 3.10.

Tapaamme aamulla Pirkkolantien puoleisella ala-parkkipaikalla (Maunulan uurnalehtoa vastapäätä) klo 9.30 Tulkaa ajoissa paikalle, sillä siirrymme joukkueiden ilmoittautumiseen klo 9.30

https://goo.gl/maps/ijGCkje5pBv

 Rastit sulkeutuvat klo 15.00 joten mitä todennäköisimmin lapset ovat silloin valmiina kotiin lähtöön samalla parkkipaikalla jossa aamulla tavattiin.

 

Henkilökohtaiset varusteet

- pikkureppu

- kello (jos on)

- kynä

- istuinalusta

- partiohuivi (jos on)

- valmiiksi täytetty juomapullo, vähintään 0,5 l

- eväät (leipiä, hedelmiä)

- ruokailuvälineet

- säänmukaiset varusteet (olemme koko päivän ulkona) ja kengät joilla on hyvä kävellä

 Osallistujat valmistavat trangialla itselleen lämpimän aterian kisan aikana. On silti tärkeää, että jokaisella on mukana myös omia eväitä, kuten leipiä ja hedelmiä, jotta jaksetaan kisailla koko päivä. Lapsilla on mahdollisuus täydentää juomavesivarastoja ainakin Kokkisota ­rastilla.

Matkapuhelimien käyttö kilpailun aikana on kielletty. Puhelimen käyttö kilpailun aikana johtaa joukkueen hylkäämiseen. Suosittelemme puhelimien jättämistä kotiin. Pentueiden mukana kulkevilla johtajilla on puhelimet, joihin voi tarvittaessa olla yhteydessä. Johtajat eivät voi vastata puhelimiin rastisuoritusten aikana.

Kohderyhmä: