Tunnukset

Viikin Vesikkojen huivissa, lipussa ja hihamerkissä yhdistyvät metsä (vihreä) ja kaupunki (hopea). Kaksi katkottua polviortta muodostavat sisaruspiiriin liittyneet kädet, vasen tietenkin päällä. Kuviosta voi nähdä myös vinoristin, onhan lippukunnan taustayhteisönä Malmin seurakunta. Heradiikkaan perehtymätön voisi kuvitella näkevänsä Vesikkojen tunnuksissa myös kaksi V-kirjainta.

Viikin Vesikkojen partiohuivi
Vesikkojen huivi jaetaan perinteisesti uusille Vesikoille ensimmäisessä suuremmassa tapahtumassa, johon kyseinen henkilö ottaa osaa. Tälläinen tapahtuma voi olla esimerkiksi joulujuhla, kevätjuhla, retki tai leiri.

Vive huivi.gif

Viikin Vesikkojen lippu
Vesikkojen lippu on naulattu ja vihitty käyttöön Saari 2003 -leirillä, joka oli lippukuntamme ensimmäinen oma leiri.

Viikin Vesikot.jpg

Viikin Vesikkojen hihamerkki
Vesikkojen hihamerkin voivat hankkia kaikki lippukuntamme jäsenet. Sen hinta on 1 € ja sen voi ostaa ikäkausivastaavilta. Hihamerkki kiinnitetään partiopaitaan vasempaan hihaan Helsinki-merkin alapuolelle. Katso sivustoltamme ohjeet >>> Partioasut ja -merkit.

ViVe lippukuntamerkki.jpg