Vesikkojen kesäleiri - Camelot 2015

Sunnuntai, 28. kesäkuu 2015 - 10:00 - Sunnuntai, 5. heinäkuu 2015 - 18:00

Paikka:

Linnavuoren eräkeskus, Kajamontie 124, 21290 Rusko

CAMELOT on kuningas Arthurin linna, josta hän lähti legendaarisille sotaretkilleen ja jonne Pyöreän pöydän ritarit kokoontuivat. Camelotin linnan tarkkaa sijaintia ei tiedetä, mutta viimeisimpien, hämmästyttävien tietojen mukaan se löytyisi Varsinais-Suomesta, Maskun kunnasta.

Lähde aikamatkalle keskiajalle! Pääset etsimään Graalin maljaa, valloittamaan pystysuoran kallioseinämän, osallistumaan turnajaisiin - ja paljon muuta! Ilmoittautuminen leirille alkaa nyt! Johtajakapasiteetin vuoksi leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli huoltaja haluaa osallistua leirin toteuttamiseen, on pestejä tarjolla runsaasti kiipeilyköyden pitäjästä porkkanan pilkkojaan. Etenkin keittiö kaipaa apukäsiä - lähde mukaan tekemään huipputapahtumaa!

Seikkailijat ja sitä vanhemmat ikäluokat ovat leirillä koko viikon, sudenpennut to 2.7. - su 5.7. Leirille järjestetään bussikuljetus kololta sekä maanantaina että torstaina, yhteinen paluukuljetus on sunnuntaina.

Huom! Seikkailijoiksi siirtyvät sudenpennut (Valloittavat Vesikäärmeet & Vompatit) saavat halutessaan olla leirillä koko viikon. Leirillä kuitenkin on muutamia haasteellisia osioita (mahdollisuus kokeilla laskeutumista pystysuoralla kallioseinämällä + 11 km mittainen haikki jolla myös yövytään) - harkitkaa hetki jaksaako lapsi varmasti lähteä urakkaan.

Leirin hinnat ovat seuraavat:

• ma-su 29.6.-5.7. 100.00
  • ma-su 29.6.-5.7. sisarusalennushinta 90.00
  • to-su 2.-5.7. 60.00
  • to-su 2.-5.7. sisarusalennushinta 50.00
  • Johtaja/huoltaja rakennusleiri su 28.6. 0.00
  • Johtaja/huoltaja ma-su 29.6.-5.7. 35.00
  • Johtaja/huoltaja to-su 2.-5.7. 20.00
  • Johtajan/huoltajan päivämaksu 5.00 € / päivä

Ensimmäinen sisarus maksaa siis täyden hinnan, seuraavat maksavat alennetun hinnan. Osallistumismaksusta lähetetään osallistujille kesäkuun alussa lasku sähköpostilla. Leiri-ilmoittautuminen tehdään Kuksaan oheisen linkin kautta su 31.5.mennessä. Huoltaja ilmoittaa partiolaisen TAI itsensä leirille kohdasta "Jos olet partiolainen, kirjaudu palveluun käyttämällä PartioID-tunnustasi".

Mikäli Kuksan käytössä on jotain haasteita, ottakaa yhteyttää Vesikkojen jäsenrekisterinhoitajaan Amandaan, ak.parviainen (ät)gmail.com.

ILMOITTAUTUMINEN >>> https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=5603