muistiinpanovälineet

Laula ja kirjoita

Ollaan joukkueittain ja joukkueen ensimmäinen juoksee fläppitaulun luokse ja rupeaa kirjoittamaan "Jänis istui maassa" laulun sanoja, laulaen samalla "Ukko Nooaa." Paperin luona joku ottaa aikaa ja jokainen henkilö saa laulaa ja kirjoittaa vain tietyn aikaa. Nopein joukkue voittaa. 

Nimibingo

Tehdään bingoalusta, jossa on erinäisiä väittämiä "olen pelannut hevospooloa, tykkään hyytelöstä, olen partiolainen jne." Väitteitä tulee olla monta. Bingoa lähdetään pelaamaan "haastattelemalla" muita ihmisiä "Moi, oletko sinä pelannut hevospooloa?". Jos henkilö on pelannut hevospooloa, hän kirjoittaa nimensä ruutuun. Jos ei ruutu jää tyhjäksi ja kysyjä siirtyy seuraavan henkilön luokse. Kenenkään nimeä ei saa bingolapussa olla useampaan kertaan, eli tulee löytää mahdollisimman erilaisia ihmisiä. Bingolapun pitää olla kokonaisuudessaan täynnä, jotta voi huutaa bingo! 

3D-jätkänshakki

Piirretään pelialueelle normaali jätkänshakin ruudukko, jossa on siis 16 ruutua. Koska kyseessä on kuitenkin kolmiulotteinen peli, piirretään ruudukoita yhteensä 4. Kun kaikissa ruudukoissa on 16 ruutua*4 on ruutuja yhteensä 64. Kaikki ruudukot ovat piirretty samalle paperille vierekkäin. Pelaajan tehtävänä on kuvitella pelikenttä kolmiulotteiseksi niin, että kaikki ruudukot ovat päällekkäin. Pelin kulku: kumpikin pelaaja piirtää vuorollaan oman merkkinsä mihin tahansa ruudukkoon.

Tilaa syöte RSS - muistiinpanovälineet