taskulamppu

Majakka

Pimeellä pelataan, yks seisoo jossain näkyvällä paikalla ja muut juoksee haluamaansa suuntaan x määrän. Sit kun peli alkaa keskelle oleva eli majakka, saa liikkua vaan tukiaskeleen varassa ja yrittää otsalampulla tai taskulampulla tähyillä ympärilleen ja ettiä niitä muita. Semmoin sopivan aikaa pitää sitä lamppua pääl ja sit ainaki sen 5sekunttia pitää pois ja taukoo. Muiden pitää yrittää hiippailla ja pysyä piilossa ja koskettaa tätä keskityyppiä ennen ku se huomaa. Eka kuka nähdään jää seuraavaksi.

Valopilkki

Yhdelle annetaan fikkari. Kaikki muut laittavat fikkarit pois. Vapaaehtoinen asetetaan n. 50-100 metrin päähän muista leikkijöistä (niin etteivät nämä näe vapaaehtoisen olinpaikkaa). Leikinjohtajan merkistä fikkarillinen sytyttää lamppunsa (n. 5 sekunniksi) ja uudesta merkistä sammuttaa valon. Uuden merkin kuullessaan muut leikkijät lähtevät etsimään fikkarillista seuraten näkemäänsä valonpilkahdusta. Se, joka ensimmäisenä löytää fikkarillisen, on voittanut ja pääsee itse väläyttelemään lamppua. 

Majakka

Yksi leikkijöistä on majakka, jolla on fikkari. Hän seisoo kallion huipulla pyörien majakkana ja yrittäen nähdä muita leikkijöitä, jotka kiipeävät kalliota ylös ja yrittävät päästä koskemaan majakkaa. Majakka ei voi vaihtaa pyörintänsä suuntaa, mutta voi pysähtyä paikoilleen (leikkiin saa lisäjännitystä, jos muut leikkijät esittävät zombeja/muita örvelöitä). 

Tilaa syöte RSS - taskulamppu